Ajankohtaista

Demarinuoretshared image on Instagram

Demarinuoret & SONK järjestää tuttuun tapaan tänäkin kesänä kesäleirin 3.-6.8 Högsandissa. Ennen leiriä paljastamme leirin helmiä jo ennakkoon. Leirillä tullaan näkemään, kokemaan ja innostumaan uusista ja vähän vanhemmistakin jutuista uusilla näkökulmilla. Leirillä puhutaan paljon sosiaalisesta mediasta ja sen paineista nykymaailmassa. Siksipä leirillä tullaan näkemään Leffaillassa alkuvuonna 2017 ensi-iltansa saanut Maryam Razavin ja Jenni Salosen The Perfect Selfie. Dokumentti seuraa nuoren Instagram-tähden Olivia Oraksen elämää vuoden ajan ruudun edessä ja takana. Tulemme keskustelemaan illan aikana sosiaalisen median roolista nuorten elämässä. Ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi leiriltä! Lisää tietoa kesäleiristä: https://www.facebook.com/events/1837207053272084/ #demarinuoret #sonk #kesäleiri2017 #högsand #letsmennäändemarinuoret

Maria Tolppanenshared tweet on Twitter

Nyt on hyvä aika kieltää 0-työsopimuket. EU:kin harkitsee sitä. Tässä Suomi voisi näyttää mallia kaikille, joilla 0-sopimus on käytössä.

Kristiina Salonenshared image on Instagram

Suvivirsi, mansikkakakku, tikkujäätelöt ja lasten leikki. Niistä oli Sinilinnun kevätjuhla tehty. Pienen käärön kanssa me äidit sinne syksyllä menimme. Ja tänään seurasimme leikkivien taaperoiden iloista vilskettä ja melskettä. Niin, se nopeaan kulkeva aika. Näin se konkretisoituu. Ja ah, se kaunis kevätjuhlien haikeus. #sinilintu #vauva #kevätjuhlakristiinasalonen

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Kutsu sääntömääräiseen syyspiirikokoukseen 26.-27.11.2016

Yleinen 09:49

Lapin Sosialidemokraattinen Piiri ry:n sääntömääräinen syyspiirikokous järjestetään 26.-27.11.2016 Kemissä hotelli Cumuluksen tiloissa. Kokous alkaa lauantaina 26.11. omakustanteisella buffetlounaalla (19€/henkilö kolme ruokalajia seisova pöytä).

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa valitaan Lapin Sosialidemokraattisen Piirin edustajat SDP:n puoluevaltuustoon puoluekokouskaudeksi 2017-2020.

Kokous alkaa hotellin kokoustiloissa klo 12.30. ja keskeytetään klo 16 mennessä Lapin SD-naispiirin piirikokouksen takia.  Illallinen klo 19.30 alkaen hotellin ravintolassa (Illallisen hinta on 21€ kolme ruokalajia lautastarjoilu)

Poliittisen tilannekatsauksen kokoukselle pitää puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Teemu Hirvonen. Lisäksi kokouksessa käsitellään SOTE-uudistusta Lapin osalta.

Kokouksessa käsitellään piirijärjestön sääntöjen syyspiirikokoukselle määräämät tehtävät ja puoluevaltuuston jäsenten valinta puoluekokouskaudelle 2017-2020.

Kokouksen yhteydessä järjestetään myös kuntavaalikoulutus.

Aloitteet kokoukselle on jätettävä kuusi (6) viikkoa ennen kokousta kirjallisesti piiritoimistolle.

Cumulukseen on varattu piirikokousväelle majoituskiintiö seuraavilla hinnoilla:

84€/yhden hengen huone (sis. aamupalan)

94€/kahden hengen huone (sis. aamupalan)

Majoitusvaraukset tunnuksella SDPLAPPI osoitteeseen kemi.cumulus@restel.fi. Muista varata myös lounas ja päivällinen halutessasi!

 

Jos haluat vain syödä ilman majoittumista, varaa ruokailusi osoitteesta north.sales@restel.fi

 

LAPIN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PIIRI RY

PIIRIHALLITUS