Ajankohtaista

Demarinuoretshared image on Instagram

Demarinuoret & SONK järjestää tuttuun tapaan tänäkin kesänä kesäleirin 3.-6.8 Högsandissa. Ennen leiriä paljastamme leirin helmiä jo ennakkoon. Leirillä tullaan näkemään, kokemaan ja innostumaan uusista ja vähän vanhemmistakin jutuista uusilla näkökulmilla. Leirillä puhutaan paljon sosiaalisesta mediasta ja sen paineista nykymaailmassa. Siksipä leirillä tullaan näkemään Leffaillassa alkuvuonna 2017 ensi-iltansa saanut Maryam Razavin ja Jenni Salosen The Perfect Selfie. Dokumentti seuraa nuoren Instagram-tähden Olivia Oraksen elämää vuoden ajan ruudun edessä ja takana. Tulemme keskustelemaan illan aikana sosiaalisen median roolista nuorten elämässä. Ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi leiriltä! Lisää tietoa kesäleiristä: https://www.facebook.com/events/1837207053272084/ #demarinuoret #sonk #kesäleiri2017 #högsand #letsmennäändemarinuoret

Maria Tolppanenshared tweet on Twitter

Nyt on hyvä aika kieltää 0-työsopimuket. EU:kin harkitsee sitä. Tässä Suomi voisi näyttää mallia kaikille, joilla 0-sopimus on käytössä.

Kristiina Salonenshared image on Instagram

Suvivirsi, mansikkakakku, tikkujäätelöt ja lasten leikki. Niistä oli Sinilinnun kevätjuhla tehty. Pienen käärön kanssa me äidit sinne syksyllä menimme. Ja tänään seurasimme leikkivien taaperoiden iloista vilskettä ja melskettä. Niin, se nopeaan kulkeva aika. Näin se konkretisoituu. Ja ah, se kaunis kevätjuhlien haikeus. #sinilintu #vauva #kevätjuhlakristiinasalonen

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Lapin SD-piirihallitus: infraan ja asuntoihin lisää panostuksia

Ajankohtaista 07:32

Lapin Sosialidemokraattinen piirihallitus vaatii hallitukselta satsauksia infrastruktuuriin ja asuntoihin. Osasta Lapin kuntia puuttuu kokonaan kohtuuhintaiset vuokra-asunnot. Nykyisessä työllisyystilanteessa satsaukset teiden ja väylien korjausrakentamiseen sekä julkiseen asuntotuotantoon erityisesti kasvukeskuksissa kohentaisi työllisyyttä ja lisäisi yritysten kasvumahdollisuuksia.

Kemi-Oulu välinen valtatie 4 ja valtatie 21 Kilpisjärveltä Kolariin ovat valtakunnallisestikin merkittäviä kohteita tavaroiden ja ihmisten liikkumisen kannalta. Onko hallituksella aikaa odottaa näiden tiehankkeiden kanssa?

Teiden korjausvelkaa on kertynyt 2.5 miljardia euroa ja nyt jos koskaan olisi aika korjausvelan lyhentämiselle. Hankkeiden käynnistäminen ja teiden korjaus voi luoda jopa 10 000 uutta työpaikkaa. Tässä taloustilanteessa työpaikat tulevat todella tarpeeseen.

Piirihallitus kokoontui Vuokattiin vuotuiseen Pohjolan Demaritapaamiseen n. 200 sosialidemokraatin kanssa. Vuoden 2016 Demaritapaaminen pidetään 3.-4.9.2016 Rovaniemellä.