Ajankohtaista

Timo Harakkashared tweet on Twitter

SOS jakaa lisää menoja ja ministerinsalkkuja ja tekee *seuraavalle* hallitukselle miljardileikkauksia. Tulkaa pois,Suomi ansaitsee parempaa.

Antti Rinneshared tweet on Twitter

Hallitus jää kauas työllisyystavoitteestaan. Illan uutinen: Kolme uutta ministeriä. Lopputulos on työllisyyden suhteen pettymys.

Ville Skinnarishared tweet on Twitter

Miljardi Soten tietojärjestelmiin on hyvä sijoitus, jos se käytetään uusin avoimiin järjestelmiin - ei upoteta rahoja vanhaan eli Apottiin.

Maria Guzeninashared image on Instagram

#suomi100 näyttely avattu Euroopan neuvoston yleiskokouksessa Strasbourgissa! Sataan vuoteen mahtuu paikoin vaikeaakin historiaa, mutta eteenpäin on menty. Tehdään seuraavista sadasta vieläkin hienompi menestystarina.maria_guzenina

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Suomen rahapajan juhlarahoissa siis kuvataan mm. sisällissodan teloitusta ja Välimereen hukkunutta pakolaislasta. Todella mauton farssi.

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

- Kansalaissodan teloituksia kuvaava Suomen itsenäisyyden juhlaraha on vastenmielinen ja täydellinen rimanalitus Suomen rahapajalta. Juhlarahan painaminen osoittaa täydellistä harkintakyvyn pettämistä niiltä tahoilta, jotka ovat vastuussa rahan suunnittelusta, sanoo SDP:n kansanedustaja Joona Räsänen.Sosialidemokraatit SDP

Lapin Sosialidemokraatit: Hallitus yhtiöittää Suomea rapakuntoon

Yleinen 16:06

Lapin Sosialidemokraatit ovat tyrmistyneitä hallituksen hankkeista. Hallitus on ollut vallassa vuoden päivät eikä kukaan odottanut tällaista tavallisten ihmisten elämän kurjistamista.

Hallitus näpertelee työttömyysongelman kourissa ja asettaa työttömät syylliseksi omaan työttömyyteensä. Työn vastaanottamisen ehtojen tiukentaminen tai palkattomat työnäytteet eivät tuo maahan ensimmäistäkään uutta työpaikkaa, vaan kurjistavat jo ennestäänkin huonossa asemassa olevien ihmisten arkea. Insinöörin passittaminen puhelinmyyntiin toiselle paikkakunnalle pitkänkin matkan päähän ei paranna kenenkään asemaa. Se on ihmisten räikeätä aliarvioimista.

Hallituksen kiima yhtiöittää kaikki mahdollinen ja mahdotonkin herättää suurta ihmetystä. Taksitoiminnan vapauttaminen, tieverkon, metsähallituksen ja SOTE-palveluiden yhtiöittäminen rapauttavat suomalaisen yhteiskunnan peruspilarit. Metsätaloustoiminnot yhtiöitettiin ja kansallinen metsäomaisuus alistetaan eduskunnan suorien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolelle. SOTE-palvelut yhtiöitetään ja näin edustuksellinen demokratia kaventuu kapeaksi omistajaohjaukseksi ja raportoinniksi. Terveydestä sekä luonnosta tehdään liiketoimintaa. Narrin roolin saavat täysin aiheetta EU-asetukset, joissa tätä ei vaadita. Päälle vielä hallitus haikailee teiden yhtiöittämistä, koska niin ”saadaan vapautettua pääomia” ja ”maksuista tulee käyttäjälähtöisempiä ja verotus laskee”.

Kansa joutuu seuraamaan sivusta edessään näyteltävää teatteria, jossa hyvinvointia ryöstetään. Kansan syvät rivit eivät ole vielä kyenneet reagoimaan näihin järkyttäviin demokratiaa halveksiviin ns. parannuksiin, jotka tuhoavat ennen pitkään pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan. Ei näistä ennen vaaleja puhuttu mitään.

Lapin Sosialidemokraattisen piirin kevätpiirikokous pidettiin lauantaina 23.4.2016 Rovaniemellä.