Ajankohtaista

Demarinuoretshared image on Instagram

Demarinuoret & SONK järjestää tuttuun tapaan tänäkin kesänä kesäleirin 3.-6.8 Högsandissa. Ennen leiriä paljastamme leirin helmiä jo ennakkoon. Leirillä tullaan näkemään, kokemaan ja innostumaan uusista ja vähän vanhemmistakin jutuista uusilla näkökulmilla. Leirillä puhutaan paljon sosiaalisesta mediasta ja sen paineista nykymaailmassa. Siksipä leirillä tullaan näkemään Leffaillassa alkuvuonna 2017 ensi-iltansa saanut Maryam Razavin ja Jenni Salosen The Perfect Selfie. Dokumentti seuraa nuoren Instagram-tähden Olivia Oraksen elämää vuoden ajan ruudun edessä ja takana. Tulemme keskustelemaan illan aikana sosiaalisen median roolista nuorten elämässä. Ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi leiriltä! Lisää tietoa kesäleiristä: https://www.facebook.com/events/1837207053272084/ #demarinuoret #sonk #kesäleiri2017 #högsand #letsmennäändemarinuoret

Maria Tolppanenshared tweet on Twitter

Nyt on hyvä aika kieltää 0-työsopimuket. EU:kin harkitsee sitä. Tässä Suomi voisi näyttää mallia kaikille, joilla 0-sopimus on käytössä.

Kristiina Salonenshared image on Instagram

Suvivirsi, mansikkakakku, tikkujäätelöt ja lasten leikki. Niistä oli Sinilinnun kevätjuhla tehty. Pienen käärön kanssa me äidit sinne syksyllä menimme. Ja tänään seurasimme leikkivien taaperoiden iloista vilskettä ja melskettä. Niin, se nopeaan kulkeva aika. Näin se konkretisoituu. Ja ah, se kaunis kevätjuhlien haikeus. #sinilintu #vauva #kevätjuhlakristiinasalonen

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Lapin Sosialidemokraatit: Markkinaehtoinen yhteiskunta eriarvoistaa Suomen!

Ajankohtaista 11:25

Lapin Sosialidemokraattien mielestä hallituksen puhe markkinaehtoisesta yhteiskunnasta on vankka askel kohti eriarvoistuvaa Suomea. Liikenneministeri Anne Bernerin mukaan VR:n tehokkuus paranee markkinaehtoisuutta vahvistamalla.

Sokea Reettakin ymmärtää, että markkinaehtoisuus on vain keino siirtää julkisia palveluita yksityisten palveluntuottajien hoidettavaksi. Yksityinen palveluntuottaja ei tuota mitään ilman voittoa. VR:n liikenneosuuksien uhraaminen markkinavoimien alttarille tietää velvoiteliikenteen ja sitä kautta esim. Lapin yöjunayhteyksien loppumista tai ainakin merkittävää heikentymistä.

Yöjunayhteyksien loppuminen olisi Lapin maakunnalle, lappilaisille ihmisille ja ennen kaikkea matkailulle vakava isku. Lappilaiset Keskustan kansanedustajat ovat ns. paalupaikalla. Nyt ei riitä hurskaat kirjoittelut ja puheet, vaan tarvitaan tekoja. SDP on vahvasti Lapin puolella. Nyt on aluepolitiikan aika!