Ajankohtaista

Timo Harakkashared tweet on Twitter

SOS jakaa lisää menoja ja ministerinsalkkuja ja tekee *seuraavalle* hallitukselle miljardileikkauksia. Tulkaa pois,Suomi ansaitsee parempaa.

Antti Rinneshared tweet on Twitter

Hallitus jää kauas työllisyystavoitteestaan. Illan uutinen: Kolme uutta ministeriä. Lopputulos on työllisyyden suhteen pettymys.

Ville Skinnarishared tweet on Twitter

Miljardi Soten tietojärjestelmiin on hyvä sijoitus, jos se käytetään uusin avoimiin järjestelmiin - ei upoteta rahoja vanhaan eli Apottiin.

Maria Guzeninashared image on Instagram

#suomi100 näyttely avattu Euroopan neuvoston yleiskokouksessa Strasbourgissa! Sataan vuoteen mahtuu paikoin vaikeaakin historiaa, mutta eteenpäin on menty. Tehdään seuraavista sadasta vieläkin hienompi menestystarina.maria_guzenina

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Suomen rahapajan juhlarahoissa siis kuvataan mm. sisällissodan teloitusta ja Välimereen hukkunutta pakolaislasta. Todella mauton farssi.

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

- Kansalaissodan teloituksia kuvaava Suomen itsenäisyyden juhlaraha on vastenmielinen ja täydellinen rimanalitus Suomen rahapajalta. Juhlarahan painaminen osoittaa täydellistä harkintakyvyn pettämistä niiltä tahoilta, jotka ovat vastuussa rahan suunnittelusta, sanoo SDP:n kansanedustaja Joona Räsänen.Sosialidemokraatit SDP

Lapin Sosialidemokraatit vastaavat pelon viljelyyn

Ajankohtaista 07:04

Lapin Sos.Dem. piirihallitus on syvästi pettynyt keskustalaisten poliitikkojen pelon ilmapiirin viljelyyn.Lapin sosialidemokraateille SoTe-uudistuksessa on tärkeintä palvelujen säilyttäminen ja kuntien valtuustojen aseman vahvistaminen.

”Sosiaali- ja terveysuudistuksella pyritään nimenomaan säilyttämään palvelujen järjestäminen ja päätösvalta kunnissa.” Lapin Sos.Dem. Piirin piirihallitus toteaa.

Uudistus vähentää reilusti hallintoa ja näin siirtää varoja perusterveydenhuoltoon. Kuntatyöntekijän ja kuntalaisen muutokset ovat kosmeettisia. Lähipalvelulaki määrittää palvelutason ja joka tapauksessa se säilyy vähintään nykyisellään. Lapin Sosialidemokraattinen piirihallitus kokoontui Muonioon 7.-9.6. suunnittelemaan tulevien vuosien toimintaa.