Kutsu sääntömääräiseen kevätpiirikokoukseen 25.4.2020

Lapin Sosialidemokraattinen piiri ry:n sääntömääräinen kevätpiirikokous pidetään lauantaina 25.4.2020 Klo 9.30 alkaen Rovaniemellä Scandic hotel Pohjanhovin kokoustiloissa (Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi)

Kokous alkaa yhteistyössä TSL:n kanssa järjestettävällä seminaarilla ”Kestävä talous ja Suomi 2030”. Seminaari käsittelee kestävän kuntatalouden haasteita ja SDP:n poliittisen ohjelman konkretisointia kuntien päätöksentekoon. Seminaarin alustajina on Lapin liiton kunta-asiantuntija Jaana Koskela ja SDP:n poliittisen valmistelun päällikkö Joona Räsänen. Lisäksi SDP:n järjestösihteeri Kertoo SDP:n jäsenrekisteriuudistuksesta. Lounaan jälkeen aloitetaan Kevätpiirikokous klo 13. 

Kokouksessa käsitellään piirijärjestön sääntöjen kevätpiirikokoukselle määrittelemät asiat. Puoluekokousvuonna käsittelyssä on mm. puoluevaltuuston lappilaiset edustajat (jäsenmäärän perusteella 2 jäsentä ja 2 varajäsentä).

Mahdolliset aloitteet piirikokoukselle on toimitettava viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen kokousta (13.3.) kirjallisesti piiritoimistolle.

Piirikokousedustajina toimivat vuodelle 2020 sääntöjen mukaisesti valitut ja ilmoitetut edustajat.

Kokouksessa on lounastarjoilu ja sitä varten Lapin Sosialidemokraattinen Piiri ry pyytää poikkeuksellisesti kokoukseen ennakkoilmoittautumista! Se on syytä tehdä piiritoimistolle 8.4.2020 mennessä!  (paulus.toropainen@sdp.fi)

Syyspiirikokous 2019 teki päätöksen piirikokousmateriaalien lähettämisestä sähköisesti. Jos haluat kokousmateriaalin paperilla kaksi viikkoa ennen kokousta, lähetä siitä sähköpostia piiritoimistolle!

 

 

LAPIN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PIIRI RY

Kutsu on lähtenyt piirikirjeen mukana viikolla kuusi (6) ja postin mukana viikolla seitsemän (7)