Kutsu sääntömääräiseen syyspiirikokoukseen 21.-22.11.2020

Lapin Sosialidemokraattinen piiri ry:n sääntömääräinen syyspiirikokous pidetään lauantaina 21.11. ja sunnuntaina 22.11. 2020 Torniossa Park hotel Tornion kokoustiloissa (Itäranta 4, Tornio)

Piiri tarjoaa lounaan kokoukseen ilmoittautuneille klo 11.30 alkaen. Kokous alkaa lauantaina 21.11. klo 12.30 TSL:n tukemalla teolliseen kiertotalouteen keskittyvällä seminaarilla ja alustajaksi seminaariin tulee Kemin Digipoliksen kiertotalouskeskuksen ohjelmapäällikkö Tuomas Pussila. Kokous alkaa välittömästi seminaarin jälkeen ja jatkuu sunnuntaina klo 9.00. Lauantaina seminaarin jälkeen kokouksen aluksi palkitsemme puolueen kunniajäseniksi kutsuttuja ja kokoustauolla tarjoamme kakkukahvit.

Kokousta varten on varattu majoituskiintiö osallistujille ja sen hinta on:

yhden hengen huoneessa 116€/huone/yö

kahden hengen huoneessa 135€/huone/yö (65€/henkilö)

kolmen  hengen huoneessa 169€/huone/yö (n. 56€/hlö)

Hinta sisältää majoituksen, iltasaunan, buffet aamiaisen ja WiFin.

Kiintiön huoneet varataan suoraan hotellista puh. 040 358 3300 tai info@phtornio.fi, muista mainita tunnus ”SDP Lappi ”. Kun varaat kahden hengen huonetta, ilmoitathan myös huonekaverisi varaushetkellä!

Piiri tarjoaa osallistujille lounaan, kokouskahvit ja päivällisen. Majoittujille se tulee hotellin tiedon mukaan, muille se vaatii ennakkoilmoittautumisen osoitteeseen paulus.toropainen(a)sdp.fi!

Kokouksessa käsitellään piirijärjestön sääntöjen syyspiirikokoukselle määräämät asiat. Lisäksi käsittelyssä on SDP:n puoluekokouksessa tehdyt sääntömuutokset SDP:n piirien sääntöihin.

Mahdolliset aloitteet piirikokoukselle on toimitettava viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen kokousta (9.10.) kirjallisesti piiritoimistolle.

Piirikokousedustajina toimivat vuodelle 2020 sääntöjen mukaisesti valitut ja ilmoitetut edustajat.

LAPIN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PIIRI RY

Kutsu on lähtenyt postilla kirjallisesti ja sähköpostilla viikolla kolmekymmentäyhdeksän (39)