Kutsu sääntömääräiseen syyspiirikokoukseen 27.-28.11.2021

Lapin Sosialidemokraattinen piiri ry:n sääntömääräinen syyspiirikokous pidetään lauantaina 27.11. ja sunnuntaina 28.11. 2020 Hotelli Luostotunturin tiloissa Sodankylässä (Osoite: Luostontie 1, Luosto)   Kokous alkaa klo 12.30 ja sitä ennen on tarjolla lounas.

Lapin Sosialidemokraattinen Piiri tarjoaa osallistujille kokouskahvit ja pikkujoulubuffetin lauantaina 27.11. kiitoksena vuoden 2021 aktiivisesta toiminnasta. Kokoukseen tulijoille maksetaan matkakorvauksia 0.22€/km ja suosituksena on kimppakyytien käyttäminen.

Kokousta varten on varattu majoituskiintiö osallistujille ja sen hinta on:

Yksi henkilö huoneessa 125,00 € / hlö

Kaksi henkilöä huoneessa 79,00 € / hlö

Hintaan sisältyy majoitus, runsas buffet-aamiainen sunnuntaina, lounas -buffet lauantaina, Ametistikylpylän sauna- ja allasosaston/kuntosalin käyttö. Kylpyläosasto on avoinna klo 10 -21.

Varaukset tehdään sähköpostilla osoitteesta luostotunturi@laplandhotels.com ja viestin ostikkoon maininta: Lapin sosiaalidemokraattinen piirikokous. Ilmoita varauksessasi Nimi, osoite, sähköposti, yhden vai kahden hengen huone (huonekaveri, jos kahden hengen huone!) Tulo, ja lähtöpäivä sekä allergiat/mahdolliset rajoitteet.

Kokouksessa käsitellään piirijärjestön sääntöjen syyspiirikokoukselle määräämät asiat. Lisäksi käsittelyssä on aluevaalien ehdokasasettelu, Lapin SD-Piirin vaaliohjelma aluevaaleihin sekä aluevaaleja koskeva poliittinen ohjesääntö mahdollisten luottamuspaikkojen jakamista varten. Piirikokouksessa käsitellään myös piirihallitus-  ja piirin puheenjohtajavalinnat kaudelle 2022-2023.

Mahdolliset aloitteet piirikokoukselle on toimitettava viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen kokousta (15.10.) kirjallisesti piiritoimistolle.

Piirikokousedustajina toimivat vuodelle 2021 sääntöjen mukaisesti valitut ja ilmoitetut edustajat.

LAPIN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PIIRI RY

Kutsu on lähtenyt sääntöjen §8 mukaan  sähköisesti jäsenjärjestöille, piirikokousedustajille ja varaedustajille viikolla kolmekymmentäyhdeksän (39)