Lapin SD-Piirin toiminnan painopisteet vuodelle 2020

Syyspiirikokous hyväksyi Pyhätunturilla 23.-24.11.2019  piirin toimintasuunnitelmaan kirjauksen piirin tukemista tapahtumista vuodelle 2020.

Piirihallitus hyväksyi 31.1. alla olevat ohjeet osastoille ja kunnallisjärjestöille tapahtumien tukemiseen. Lähtökohtaisesti piiri tukee rahallisesti lapsiperheille ja nuorille suunnattuja tapahtumia, mutta tapauskohtaisesti myös muusta tuesta voidaan keskustella.

Kriteerit piirin toimintasuunnitelman mukaisesti lapsiperhe- ja nuorisokannatustapahtumien järjestämiseksi. 

1.    Tee vapaamuotoinen suunnitelma piirille tapahtumasta. Suunnitelmasta on käytävä ilmi tapahtuma-aika ja -paikka. Tapahtumalle suunniteltu ohjelma/aktiviteetti. Tapahtumassa osallistujille tarjottavat asiat.

Lisäksi suunnitelmassa täytyy avata tapahtuman yhteyttä tuleviin kuntavaaleihin. Miten ihmisiä kysytään mukaan jne.

2.    Tee tapahtumalle budjetti ja liitä se suunnitelmaan. (tarjottavat, jakomateriaalit, onko tilavuokrat jne.) Huomaathan, että budjetti ei voi olla rajaton ja tarjottavaksi hyväksytään esim. kahvit/mehut/makkarat tms. ei alkoholia

3.    Toimita suunnitelma ja budjetti sähköpostilla piiritoimistolle paulus.toropainen(a)sdp.fi. Päätöksen tapahtuman tukemisesta tekee piirin johto (Puheenjohtajisto+toiminnanjohtaja) ja toiminnanjohtaja kertoo mahdollisimman pian, tukeeko piiri tapahtumaa.

4.    Tapahtuman jälkeen tee raportti tapahtumasta. Raportissa on eriteltävä kulut (kuitit ja/tai laskut tarjoiluista tai kuluista). Lisäksi raportissa on esiteltävä arvio tapahtumassa tavoitetuista ihmisten määrästä.

5.    Toimita raportti tapahtumasta piiritoimistolle paulus.toropainen(a)sdp.fi yhdessä kuittien kanssa. Piiri maksaa kulut kuitteja ja tositetta vastaan.